Home arrow Workshop

Voor de workshops werk ik met het merk Oriflame. Met het merk Oriflame kun je een gratis workshop/demonstratie boeken. Je nodigt minimaal 6 gasten uit, bijvoorbeeld familie, vrienden, collega’s enz. In een gezellige sfeer bij jou thuis worden de producten gepresenteerd en kan een ieder met deze producten kennismaken door hier zelf mee te werken. Verder is er voor iedereen een persoonlijk advies. Je kunt voor de standaard demonstratie kiezen of een van de workshops. Als dank voor je gastvrijheid krijg je een mooi geschenk. Is er gedurende de avond een totale omzet van €135,-- gehaald, mag je ook kiezen voor de waardebon van €45,--. Met deze waardebon mag je gratis producten uit de lopende brochure bestellen. Wel komt dan het gastvrouwengeschenk te vervallen.

De verschillende mogelijkheden van workshops zijn:

Oriflame prijstlijst:
Voor verkoop van Oriflame producten en aanbiedingen verwijs ik je graag naar mijn
webshop: www.jacquelinevvught.oriflame.nl

Wilt u de lopende brochure van Oriflame ontvangen, producten bestellen of meer informatie over deze producten, kijk dan op mijn webshop www.jacquelinevvught.oriflame.nl. Hier vindt je alle informatie.

Oriflame is een natuurlijk product en is niet op dieren getest. Verder kent Oriflame een uitstekende niet-goed-geld-terug-garantie. Binnen 30 dagen na aankoop mag je de producten teruggeven en hiervoor een ander product kiezen of je krijgt het geld van aankoop terug.